banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Motorine bir zam daha geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Esnafın finansman ihtiyacı için yeni bir kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak yeni paketle verilecek kredinin 500 bin TL'ye çıkarılması ve faizin ise yüzde 7.5'e düşürülmesi bekleniyor. 

10 Ekim 2022
Motorine bir zam daha geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin fiyatı ve motorin fiyatı son dakika zam ve indirim haberleriyle yakından takip ediliyor. Brent petrol piyasasında dalgalanma devam ederken güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Son olarak geçtiğimiz gün zamlanan motorin litre fiyatına bir kez daha zam geleceği bildirildi. Bu noktada araç sahipleri, bugün akaryakıt istasyonlarına gitmeden önce benzin ve motorin litre fiyatlarını sorguluyor. Peki, Bugün benzine ve motorine zam geldi mi, indirim var mı? İşte, 11 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir benzin fiyatı ve (mazot) motorin fiyatı…

PETROL FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ!

OPEC'in petrol üretimini azaltma kararının ardından uluslararası piyasalarda petrol fiyatları yükselişe geçti. Brent petrolün varil fiyatı, geçen hafta yaklaşık 10 dolarlık artışla 98 dolara ulaşmıştı. Yaşanan yükseliş, motorin ve benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.

Bir haftada peş peşe zam gelen motorin fiyatlarına yine zam gelmesi bekleniyor.

MOTORİN VE BENZİNE ZAM GELDİ Mİ?

Motorine son bir haftada önce 1 lira 10 kuruş, daha sonra 1 lira 38 kuruş, son olarak ise 1 lira 53 kuruş zam gelmişti.

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, 11 Ekim 2022 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatına 1 lira 39 kuruş zam gelecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.