BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da aranan şahıslar operasyonu! 8 kişi yakalandı

Konya’da aranan şahıslara yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık ve yağma gibi suçlardan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan 8 firari şüpheli yakaladı. Şüphelilerin toplam 91 yıl hapis cezası bulunuyor. 

02 Ekim 2022
Konya’da aranan şahıslar operasyonu! 8 kişi yakalandı

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon kapsamında; kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık ve yağma gibi suçlardan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan 8 firari şahsı yakaladı.

Hırsızlık, dolandırıcılık gibi 23 suç kaydından 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.M. isimli şüphelinin ikametinin olmadığını ve sürekli adres değiştirerek kaçtığını belirleyen ekipler şahsın peşine düştü.

Yoğun araştırmalar sonunda tespit edilen şahıs saklandığı Meram İlçesi Kozağaç Mahallesi’ndeki bir ikametten kaçmaya çalışırken yakalandı.

Yine dolandırıcılık, tehdit gibi suçlardan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. isimli şahıs ekiplerin takibi sonunda Meram İlçesi Bahçeşehir Mahallesi’ndeki bir semt pazarında çalıştığı esnada kıskıvrak yakalandı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı operasyonlar neticesinde yakalanan, haklarında toplam 91 yıl hapis cezası bulunan E.M., M.K., V.A., D.Y., İ.A., M.A., Ö.B., S.E.  isimli 8 firari şahıs cezaevine gönderildi.

Kaynak:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.