BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'dan Karaman yönüne giden otomobil duran çekiciye çarptı! 1'i ağır 4 yaralı

Konya'dan Karaman istikametine giden otomobil Kazımkarabekir ilçesinde emniyet şeridinde duran çekiciye arkadan çarptı. Feci kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. 

18 Eylul 2022
Konya'dan Karaman yönüne giden otomobil duran çekiciye çarptı! 1'i ağır 4 yaralı

Konya'dan Karaman yönüne giden otomobil Kazımkarabekir'de emniyet şeridinde duran çekiciye arkadan çarptı. Çekicinin altına giren otomobilde 4 kişi yaralandı. Yaralılardan Burak K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, akşam saatlerinde Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Karaman istikametine gelmekte olan Murat A. (52) yönetimindeki 34 BSM 160 plakalı Skoda marka otomobil, emniyet şeridinde park halinde duran Fatih Y. idaresindeki 33 PY 826 plakalı IVECO marka çekiciye arkadan çarptı.
ARAÇTAKİ 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Semahat K. (64), Eslem Elif K. (12) ve Burak K. (25) yaralandı. İtfaiye ve çevredeki vatandaşların yardımıyla araç içerisinden çıkarılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Burada tedavi altına alınan yaralılardan Burak K.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.