BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA SAHTE DETERJAN OPERASYONU

KONYA’DA SAHTE DETERJAN OPERASYONU 

13 Eylul 2022
KONYA’DA SAHTE DETERJAN OPERASYONU

Konya polisinin devletin vergi kayıplarının önüne geçmek, vatandaşların sağlığı ile oynayıp sahte ve kaçak ürünlerle haksız kazanç elde etmek isteyenlerle mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda il genelinde birçok operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçiren ekipler bir taraftan sahte ürün operasyonlarına da devam ediyor.

Konya’nın Karatay İlçesi Köprübaşı Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde sahte deterjan üretildiği ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Hisarkent Sokak üzerindeki iş yerine operasyon düzenleyen ekipler birçok markaya ait satışa hazır halde 3 bin 933 kilogram sahte toz deterjan ele geçirdi. Deterjanları üreterek piyasaya sürmek isteyen bir şüpheli yakalandı. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.