BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DAKİ OTO HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

KONYA’DAKİ OTO HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI 

13 Eylul 2022
KONYA’DAKİ OTO HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Çevreli Sokak’tan gece saatlerinde bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarı geldi.. Olay yerine intikal eden ekipler otomobilin sol arka kelebek camının kırılarak teyp ve ses sisteminin çalındığını tespit etti.

Olayın aydınlatılması için Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışmalara başladı. Onlarca kamera görüntüsünü inceleyen ekipler şüphelilerin daha önceden de bir çok suç kaydı olan Sabit BÜYÜKFİŞENK (33), Şevket MUTLU (26) ve M.Ç (17) olduğunu belirledi.

Şüphelileri gözaltına alan ekipler suç unsuru eşyaların daha önceden hırsızlık ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan Aziz D. isimli şahsa satıldığını tespit etti. Aziz D. isimli şahıs söz konusu eşyalarla birlikte yakalandı. Eşyalar araç sahibi şahsa teslim edildi.

Oto hırsızlığı olayının şüphelilerinden M.Ç gerekli işlemlerin yapılması için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, Sabit BÜYÜKFİŞENK ve Şevket MUTLU adliyeye sevk edildi. Mahkeme şahısların tutuklanmasına karar verdi.

Edinilen bilgiye göre tutuklanan şahıslardan Sabit BÜYÜKFİŞENK ve  Şevket MUTLU’nun hırsızlık, gasp ve çeşitli suçlardan 30'dan fazla suç kaydı olduğu anlaşıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.