BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sanal Ofis

Sanal Ofis 

05 Eylul 2022
Sanal Ofis

 

Bir ofise ihtiyaç duymayan şirket yöneticilerinin faydalandığı uygulamalardan biridir. Yeni bir girişimde bulunmak isteyen kişilerin, işlerin hukuka aykırı olmadan yürütebilmeleri için şirketlerin, kurulumlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ama şirket, kurulum yapabilmesi için resmi bir adrese ihtiyaç duymaktadırlar. sanal ofis bu noktada şirket sahibi olmak isteyen kişilere hem prestijli bir iş adresi hem de ihtiyaçları olabilecek pek çok hizmeti sağlamakta.

 

sanal ofis sahibi olduğunuzda yalnızca prestijli bir iş adresine sahip olmazsınız. Aynı zamanda fazladan bir ücret ödemeye gerek kalmadan profesyonel bir şirketin size sunacağı uzman desteğini de alırsınız. Telefonlarınız karşılanıp size aktarılır, posta ve kargolarınız yöneltilir, siz de tek bir adrese bağlanmadan, istediğiniz yerde belirlenmiş bir limite kadar toplantı odası ve ofis kullanımını yapabilirsiniz. Ekstra ihtiyaçlarınız olduğunda ise size özel fiyatlara saatlik, günlük, haftalık ve yıllık olarak toplantı odası ya da etkinlik salonu kiralayabilirsiniz.

 

Sana Ofisler Yasal mı?

 

 Kendi işini kurmak isteyen insanların sayısı günden güne artmaktadır. Gelişen teknolojinin yenilikleri ile sektörlerin ortaya çıkması, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin sayısı artmaktadır. İlk etapta çok para kazanılmamaktadır. Tek sermaye bilgisi ile çalışma azminde bulunan bu girişimciler, şirket kurabilmek için farklı alternatifler arıyor. Sanal ofislerde girişimcilere çözüm kaynağı olmaktadır.

 

sanal ofis Türkiye de tamamen yasaldır, burada size ait iletişim bilgilerinin, adres ve iletişim kanalları olması size kolaylık sağlayacaktır. İlk aşamada ofis kiralayıp destek için eleman almak yüklü masraf olarak gözükmektedir. Bu masraflardan kurtulmak için sanal ofis ile başlamak ideal gözükmektedir. Bu sayede profesyonel bir sistemle çalışıp, prestijli bir adresle işinizi kısa sürede ileriye taşımanız mümkündür. Bu durumda stopaj vergisinden muaf tutulursunuz.

 

 Avantajlar;

 

- Maliyetleri daha düşüktür.

 

- Sağlanan hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

 

- Ofis giderleriniz olmaz.

 

- Operasyon riskleri azalır.

 

- Profesyonellik sağlanır.

 

Sanal Ofis Fiyatları Nasıldır?

 

 -100 TRY gibi aylık ücretle başlayabilirsiniz

 - Fazla özellikli olsun istiyorsanız, 360 TRY gibi aylık ücret edersiniz.

 - Profesyonel başlangıç istiyorsanız 920 TRY gibi aylık ücret ödersiniz.

 - En iyisini, tüm özellikleri ile profesyonel destekler istiyorsanız aylık 1.390 TRY gibi aylık ücret ödemeniz gerekmektedir.

 

 Her sitede ücretler farklı olabiliyor, ortalama ücretler bu şekildedir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.