BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ’NDEN KAÇAK SİGARAYA DARBE

 

03 Eylul 2022
KONYA EMNİYETİ’NDEN KAÇAK SİGARAYA DARBE

Kaçakçılara göz açtırılmıyor… Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Makaron yüklü bir kamyonun Konya’nın Akşehir ilçesine geleceğini tespit eden polis ekipleri düğmeye bastı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü çalışmada kamyon Akşehir girişinde durduruldu. 

Kamyonda yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 2 Milyon 8 Yüz Bin Türk Lirası olan 3 Milyon 750 Bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Söz konusu kamyonda ele geçirilen ürünlere Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında el konulurken yakalanan bir şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.