BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

POLİS EKİPLERİNCE YAKALANAN ARSIZ HIRSIZ TUTUKLANDI

POLİS EKİPLERİNCE YAKALANAN ARSIZ HIRSIZ TUTUKLANDI 

25 Ağustos 2022
POLİS EKİPLERİNCE YAKALANAN ARSIZ HIRSIZ TUTUKLANDI

Selçuklu’da birçok hırsızlık olayına karışan arsız hırsızın kimliği olay yeri kamera görüntülerinden tespit edilerek bir parkta müzik dinlerken yakalandı. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vatandaşların bisiklet ve motosikletlerini çalan, iş yerlerine dadanan hırsızın kimliğini güvenlik kamera görüntülerinden tespit eden Selçuklu Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri hırsızlık şüphelisinin, "Hırsızlık, Uyuşturucu Madde Bulundurma, Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama" ve benzeri birçok  suçtan kaydı bulunan ve son günlerde meydana gelen faili meçhul 5 adet hırsızlık olayının şüphelisi olan Barış Kocabaş (21) olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin yaptığı detaylı çalışmalar neticesinde hırsızlık şüphelisi Barış Kocabaş, bir parkta müzik dinlerken yakalanarak gözaltına alındı. Yaptığı hırsızlık olayları güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen şüpheli, hırsızlık olaylarını kendisinin yaptığını, çaldığı eşyaları tanımadığı kişi ve kişilere sattığını beyan etti. Ayrıca şahsın daha önce de motosikleti çalınan mağdur vatandaşlar tarafından sosyal medya platformlarından paylaşılan şahıs olduğu anlaşıldı.

Gözaltına alınan Barış Kocabaş, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.