BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da eğlence cinayetle bitti! 1 kişi öldü

Konya Meram'da bir eğlence mekanı önünde çıkan tartışma büyüdü. Tabanca ile vurulan 33 yaşındaki Habib Karakaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı 

20 Ağustos 2022
Konya'da eğlence cinayetle bitti! 1 kişi  öldü

Konya Meram'da bir eğlence mekanı önünde çıkan tartışma büyüdü. Tabanca ile vurulan 33 yaşındaki Habib Karakaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı


Konya'nın Meram ilçesinde bir eğlence mekanının önünde çıkan tartışmada 33 yaşındaki Habib Karakaya tabanca ile vuruldu. Sağlık ekipleri Karakaya'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederken, polis ekipleri olayın ardından kaçan şahısların peşine düştü.

EĞLENCE MEKANI ÖNÜNDE KAVGA BÜYÜDÜ

Olay, saat 21.30 sıralarında Konya'nın Meram ilçesi Toprak Sarnıç Mahallesi Somaki Sokak üzerinde bulunan bir eğlence mekanı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eğlence merkezi önünde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.


HABİB KARAKAYA OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kavgada 33 yaşındaki Habib Karakaya tabanca ile vurulması sonucu hayatını kaybetti. Şüpheliler, olay yerinden plakası belirlenemeyen bir araçla kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinde Habib Karakaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

POLİS OLAYA KARIŞAN ŞAHISLARI ARIYOR

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Karakaya'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.


Polis, olaya karışan ve kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya'da öldürülen Aksaraylı Habib Karakaya'nın ölmeden bir gün önce yaptığı son paylaşımı dikkat çekti..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.