BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA 2 GRUP ARASINDA YAN BAKMA KAVGASI: 2 GÖZALTI

KONYADA 2 GRUP ARASINDA YAN BAKMA KAVGASI: 2 GÖZALTI 

01 Ağustos 2022
KONYADA 2 GRUP ARASINDA YAN BAKMA KAVGASI: 2 GÖZALTI

Konya’da iki grup arasında ‘yan bakma' meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili Suriye uyruklu 2 şahıs gözaltına alındı.

Olay 31 Temmuz Pazar günü saat 19.20 sıralarında Meram ilçesi Sahibiata Mahallesinde yaşandı. Yasin S.’nin (20) yolda yürüdüğü esnada yol kenarında duran daha önceden husumetli olduğu Suriye uyruklu A.H. (22) ve M.H. (18) ile yan bakma meselesi yüzünden sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yasin S.  ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi bıçakla hafif şekilde yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelerek tarafları ayıran polis ekipleri Suriye uyruklu A.H. ve M.H’yi yakalayarak gözaltına aldı. Hafif yaralanan 2 kişi hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.