BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Benzine hafta başı indirim bekleniyor

Araç sahipleri dikkat! Benzine hafta başı indirim bekleniyor 

17 Temmuz 2022
Benzine hafta başı indirim bekleniyor

Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından benzin fiyatlarında bir indirim haberi daha. 19 Temmuz Salı günü itibariyle benzinin litre fiyatında 96 kuruş indirim bekleniyor. Ankara ve Konya'da benzin fiyatı ne kadar olacak?

Güncel akaryakıt ve benzin fiyatları son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yönünü yukarıya çeviren brent petrol fiyatı 99 dolara kadar gerilirken akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Benzine hafta başı itibariyle yeni bir indirim bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar, benzin ve motorin fiyatlarını merakla takip ediyor.

GÜNCEL FİYATLAR
Brent petrol fiyatının 99 dolara kadar gerilemesiyle birlikte benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk indirim uygulandı. 14 Temmuz günü itibariyle uygulanan son akaryakıt indirimiyle birlikte benzin fiyatları 23 lira seviyelerine geriledi.


BENZİNE YENİ İNDİRİM HAFTA BAŞINDA

Brent petrol 101,13 dolardan işlem görürken, sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre benzinin litre fiyatına 19 Temmuz Salı gününden geçerli olmak üzere 96 kuruş indirim bekleniyor.

İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,66 TL’den 22,70 TL’ye, Ankara'da 23,78 TL’den 22,82 TL’ye, Konya'da ise 23,97'den 23,01 TL'ye düşmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.