BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da 15 Temmuz'da trafiğe kapanacak yollar belli oldu

Konya Emniyetinden son dakika açıklaması! 15 Temmuz'da trafiğe kapanacak yollar belli oldu 

14 Temmuz 2022
Konya'da 15 Temmuz'da trafiğe kapanacak yollar belli oldu


Son dakika! Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 15 temmuz etkinlikleri kapsamında vatandaşların mağdur olmamaları için trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.

Konya'da 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında trafiğe kapanacak yollar belli oldu. Şehit Nazımbey Caddesi, Mevlana Caddesi ve Mevlana Meydanına çıkan ara sokakların hepsi trafiğe kapatılacak, tramvaylar da çalışmayacak.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 15 temmuz etkinlikleri kapsamında vatandaşların mağdur olmamaları için trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.
 
Konya İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasına göre 15 Temmuz 2022 günü saat 19:00 itibariyle trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde:

Şehit Nazımbey Caddesi, Mevlana Caddesi (Aziziye Caddesinden Mevlana meydanı kadar) ve Mevlana Meydanına çıkan ara sokakların hepsi trafiğe kapatılacak. Ayrıca tramvaylar da çalışmayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.