BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

iPhone'lara 'Instagram hesap silme' özelliği geldi!

Peki, kalıcı hesap silme nasıl yapılır? Instagram hesap silme linki 2022 

01 Temmuz 2022
iPhone'lara 'Instagram hesap silme' özelliği geldi!

Apple'ın iPhone model akıllı telefonlarını kullananlar artık Instagram hesabını doğrudan mobil uygulamadan silebiliyor. Teknoloji devi Meta’ya ait sosyal medya platformu, Apple’ın güncellenen App Store İnceleme Yönergelerine uyum sağlamak için iOS’ta doğrudan uygulama üzerinden hesabınızı silmeyi veya devre dışı bırakmayı mümkün hale getirdi. 

Şimdiye kadar hesabınızı silmek için masaüstü veya mobil bir web tarayıcısına ihtiyaç duyuluyordu. Yani Instagram uygulamasından hesabınızı silmeniz mümkün değildi. Bir internet tarayıcısından (Chrome, Yandex, Firefox vb.) Instagram hesabınıza giriş yapmanız ve ardından Ayarlar menüsü üzerinden hesap silme işlemini başlatmanız gerekiyordu. Ancak en azından iPhone kullanıcıları için artık buna gerek kalmayacak. 

INSTAGRAM HESAP SİLME IOS UYGULAMASINDA

WhatsApp ve Facebook’un da sahibi teknoloji şirketi Meta, Instagram için yeni özelliklerini tanıtıyor. Son olarak şirket, iOS uygulaması üzerinden Instagram hesap silme işlemini tanıttı. Meta sözcüsü yaptığı açıklamada, “İnsanlara deneyimlerini ve Instagram'da harcadıkları zamanı kontrol etmeleri için daha fazla yol sunuyoruz. iOS'ta Ayarlar'da hesabınızı silme seçeneğini kullanıma sunduk ve silmeyi seçmeden önce hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakma seçeneğiniz de var.” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.