BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

HALKIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYAN TIBBİ ÜRÜN KAÇAKÇILARINA OPERASYON

HALKIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYAN TIBBİ ÜRÜN KAÇAKÇILARINA OPERASYON 

01 Temmuz 2022
HALKIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYAN TIBBİ ÜRÜN KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da gerçekleştirilen operasyonda binlerce gümrük kaçağı tıbbi ilaç ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KAÇAKÇILAR İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYIYOR!

KOM ekiplerince Konya’da kaçakçılara yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. Vatandaşların sağlığını hiçe sayarak maddi çıkar elde etmek için internet sitesi üzerinden tıbbi ürün satışı yaptığı tespit edilen bir şahsın iş yeri ve ev adresine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada 3.422 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün (hap, jel, sprey, macun) ele geçirildi.

Gerçekleşen operasyonda kaçak tıbbi malzemelerin internet üzerinden ticaretini yaptığı tespit edilen 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.