BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SON DAKİKA SEYDİŞEHİRDE ORMANLARA GİRİŞ YASAKLANDI

SON DAKİKA SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI ORMANLARA GİRİŞİ YASAKLADI 

25 Haziran 2022
SON DAKİKA  SEYDİŞEHİRDE ORMANLARA GİRİŞ  YASAKLANDI

Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, ‘’Orman Yangınları’’ konulu genelgesi kapsamında; ‘’İlçe Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu’’ toplantısı, ilgili kurumların katılımı ile gerçekleştirildi.

"Toplantı sonrası ilçemiz geneli alınan kararlar şu şekildedir;

- İlçemizde ki tüm ormanlık alanlarda piknik ateşi, mangal, semaver vb. yakılmasının yasaklanması, sadece ‘’Kuğulu Mesire Alanında’’ mangal, semaver yakılmasına izin verilmesine,

- İlçemizde ki tüm ormanlık alanlara gezi, piknik vb. amaçlarla giriş çıkışların yasaklanmasına,

- Tüm ilçemizde kontrollü veya kontrolsüz anız yakılmasının yasaklanmasına,

- İlçemiz genelinde havai fişek, maytap vb. patlayıcı maddelerin kullanılmasının yasaklanması kararlarına oy birliği ile karar verilmiştir.

İlçe vatandaşlarımızın her konuda olduğu gibi bu konuda da hassasiyetle davranmalarını ve kurallara uymalarını önemle rica ediyorum."

Deniz Pişkin

Seydişehir Kaymakamı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.