BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Operasyon bölgesinden bir acı haber daha! Uzman Çavuş Ömer Yıldırım şehit oldu

Operasyon bölgesinden bir acı haber daha! Uzman Çavuş Ömer Yıldırım şehit oldu 

12 Haziran 2022
Operasyon bölgesinden bir acı haber daha! Uzman Çavuş Ömer Yıldırım şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinden bir acı haber daha geldi. Uzman Çavuş Ömer Yıldırım, teröristlerle girilen sıcak çatışmada şehit oldu. Kurban Bayramı sonrası düğün yapacağı öğrenilen şehidin Sivas'taki ailesine acı haber ulaştı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit Operasyon bölgesinden bugün bir acı haber daha geldi. Uzman Çavuş Ömer Yıldırım, Kurban Bayramı'nın ardından gerçekleştireceği düğünü için gün sayarken Pençe Kilit Operasyonunda girdiği çatışmada şehit düştü.

Şehidin Sivas'taki baba ocağına acı haber ulaştırıldı. Sivas'a bağlı Gazi köyü nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın şehadet haberi gece yarısı babası Cemal ve annesi Hatice Yıldırım'a ulaştırıldı.


 
Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Yıldırım'ın son izninde memleketi Sivas'a gelerek Düriye Yıldırım ile nişanlanıp resmi nikahını yaptığı, Kurban Bayramının hemen sonrasında düğününü yapmayı planladığı öğrenildi.

Şehit Yıldırım, 12 Haziran Pazar (bugün) ikindi namazını müteakip Gazi köyünde kılınacak cenaze namazı ve düzenlenecek merasimin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.