BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mahmut Esat Ortaokulundan Nostalji Akşamı

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulundan Nostalji Akşamı düzenlendi 

09 Haziran 2022
Mahmut Esat Ortaokulundan Nostalji Akşamı

 Mahmut Esat Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ali Akışın sunuculuğunu yaptığı  Seydişehir  Belediye  düğün salonundaki Nostalji Akşamı  Proğramda   Selamlama konuşması  yapan Okul Müdürü Süleyman Boztepe: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da akademik, sosyal ve kültürel başarılarla sezonu tamamlamak istiyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizi Öğretmenlerimizle      birlikte çeşitli etkinlik ve projelerle destekliyoruz. Yapmış olduğumuz etkinlikte öğrencilerimize destek olan öğretmen, veli, okul çalışanları  teşekkür ediyorum ” dedi.

Proğramda  Öğrencilerin  ve öğretmenlerin Seslendirdiği  bir  biririnden   güzel  eserler salondaki seyirciler tarafından   begeni ile   izlendi.

Proğrama  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı STK Temsilcileri  öğrenci   velilerei ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.