BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

24 milyonluk lüks araca scooter ile çarpan talihsiz genç neye uğradığını şaşırdı!

24 milyonluk lüks araca scooter ile çarpan talihsiz genç neye uğradığını şaşırdı! 

02 Haziran 2022
24 milyonluk lüks araca scooter ile çarpan talihsiz genç neye uğradığını şaşırdı!

Beşiktaş'ta kiraladığı scooter ile yolculuk eden genç, 24 milyon liralık Lamborghini'ye çarptı. Kazanın etkisiyle neye uğradığını şaşıran gence aracın sahibi şarkıcı Arda Han yardım etti. Lüks araçta 150 milyarlık hasar oluşurken şarkıcı, gencin özür dilemesi ile şikayetçi olmayarak işlem yaptırmadı.
Beşiktaş'ta kiralık scooter kullanan genç, şarkıcı Arda Han'ın 24 milyon lira değerindeki lüks aracına çarptı.
Sabah'ın haberine göre son dönemde yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren şarkıcı Arda Han, Almanya'dan getirdiği Lamborghini marka lüks aracı yüzünden daha önce ceza yemişti.

24 MİLYONLUK ARACA ÇARPTI
Bir süredir lüks arabası ile Türkiye'de bulunan ve geçtiğimiz yıl giriş çıkış yapmadığı için sorun yaşayan Arda Han'ın 24 milyon lira değerindeki lüks aracı şimdi de elektrikli scooter kazası ile gündeme geldi. Şarkıcı Arda Han, önceki gün Beşiktaş'taydı. Sanatçı bir otelden çıkmaya hazırlanırken scooterlı bir genç gelip Arda Han'ın aracına çarptı. 

150 BİN LİRALIK HASAR OLUŞTU
24 milyon liralık lüks aracın kaputunda göçükler meydana geldiği görülürken şarkıcı, kendisine çarpan vatandaşın özür dilemesi ile şikayetçi olmayarak, işlem de yaptırmadı. Araçta 150 bin liralık hasar olduğu öğrenildi.
Şehir içi ulaşımlarda tercih edilen elektrikli scooterlar yayaların ulaşımını zorlaştırırken aynı bölgeye park edilmiş scoterlar görüntü kirliliği oluşturuyor.
Elektrikli scooterla dolaşırken aşırı hızla karşı yönden gelen İBB’ye ait hafif ticari aracın altında kalarak ağır yaralanan güvenlik görevlisi, kaldırıldığı hastanede 15 günlük yaşama mücadelesinin ardından hayata tutundu, evine gelen hasar ödeme talebiyle ise şoku yaşadı.
İstanbul'da kullanımı yaygınlaşan scooter, sürücüleri isyan ettirdi. Trafikte güvenliği sağlamada zorluk yaşayan sürücüler, scooter kullananaların adeta hayalet gibi her yerden çıktığını ve trafik kuralarını hiçe saydıklarından ötürü kazaların arttığını söyledi.

Kaynak: SABAH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.