BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İnegöl Store Mobilya 2023 Mobilya Modellerine Başladı

 

31 Mayıs 2022
İnegöl Store Mobilya 2023 Mobilya Modellerine Başladı

Mobilya sektöründe derin tecrübelere sahip olan İnegöl Store, evleriniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm mobilyaları bulabileceğiniz bir firmadır. İnegöl Store satışa sunduğu tüm mobilyalarda en usta işçiliği ortaya koyar. Hali hazırda piyasa ortalamasının çok üzerinde bir kalitede mobilyalar satmaktadır. Mobilya alımında dikkat edilmesi gereken hususlardan biri sağlamlıktır. İnegöl Store’un satışa sunduğu büyük küçük tüm mobilyalar uzun ömürlüdür. Ve darbelere karşı dayanıklıdır. Bu açıdan en çok tercih edilen firmalardan biri olmak yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. İnegöl Store hayli yaygın bir üne sahip olmasını en modern tasarımlarla imal ettiği mobilyalara borçludur. Alışılmışın dışında ve dikkat çekici olan bu tasarım dili, adeta firmanın imzası niteliğindedir. Hem evlerinizi şık gösterecek hem de kullanım esnasında kolaylık sağlayacak tasarımlara sahip olan mobilyaları gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İnegöl Store bünyesinde pek çok mobilya takımını bulabilirsiniz;

Mobilya Modelleri

İnegöl Mobilya Store müşterilerine bir ev için ihtiyaç duyulacak tüm mobilyaları sunmaktadır. Firmanın kataloğu oldukça geniştir. Bir hayli fazla sayıda modeli içinde barındıran bu katalogdan aradığınızı bulma ihtimaliniz son derece yüksektir. İster gösterişli olsun ister sade ve duru olsun her türlü zevke hitap edecek mobilya modelleri mevcuttur. Bu açıdan sektörde öncü bir konumda olan İnegöl Store sürekli olarak kendini geliştirmeye devam etmektedir. Bir hayli geniş müşteri kitlesine sahip olması firmanın bu denli çeşitli bir model kataloğu sunmasından dolayıdır. Yatak odası takımları arasından en çok tercih edilen modellerin başında Milla Yatak Odası Takımı gelmektedir. Sadeliğin şıklığını bünyesinde barındıran bu model müşteriler tarafından oldukça beğenilmektedir. Asya Gümüş Koltuk Takımı modeli ise oturma grubu için en çok tercih edilen modellerden biridir. Dayanıklılığın oldukça göz önünde bulundurulduğu yemek odası takımı modellerinden en çok tercih edilen model ise Best Ceviz Yemek Odası modelidir. Firmanın tüm modellerinde kullanılan modern tasarım dili bu takımlara da yansımıştır.

Mobilya Fiyatları

Mobilya sektöründe en önemli kriterlerden biri de fiyattır. Kaliteli mobilyaların pahalı olması beklenir. Fakat İnegöl Store ne kadar kaliteli ve dayanıklı mobilyalar satışa sunsa da devamlı olarak uygun fiyat politikası gütmektedir. Tüm mobilyaların imalatında en kaliteli malzemeler kullanan İnegöl Store buna rağmen makul fiyatlarla satış yapmaktadır. Bu nedenle sektörde en çok tercih edilen ve en çok memnun kalınan firmaların başında gelmektedir. Sektör ortalaması baz alındığında İnegöl Store mobilyalarının fiyatları son derece makuldür. Örneğin koltuk takımı modellerinin ortalama fiyatları 10 bin ila 20 bin arasıdır. Yatak odası takımı modellerinde ise yine bu fiyat bandında pek çok model bulunmaktadır. İnegöl Store bu fiyatlandırma politikası sayesinde müşterilerinin memnuniyetini ne denli önemsediğini göstermektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.