BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’e yeni Hükümet Konağı yapım çalışması başladı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Hükümet Konağı projesinin Bakanlığın onayı ile 2022 Yatırım Programına alındığını açıklamıştı. 

28 Mayıs 2022
Seydişehir’e yeni Hükümet Konağı yapım çalışması  başladı

 15 Şubat 2022 Tarihinde  Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Kaymakam Pişkin; “İçişleri Bakanlığımız Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından gelen yazıda, Konya Valiliğimizin “Hükümet Konağı Yapım İhalesi” iş ve işlemlerine başlaması ve bir yıl içinde inşaatının tamamlanması gerektiği belirtiliyor. Yeni Hükümet Konağımızın ilçemize kazandırılmasında, benden önceki İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan ile Belediye Başkanımız Mehmet Tutal başta olmak üzere, katkısı olan tüm bürokrat ve siyasilerimize çok teşekkür ediyorum. Seydişehir’imize hayırlı uğurlu olsun” .

04.04.2022 tarihinde yapılan  ihale  sonucu  ihaleyi alan   Devecioğlu  Grup    29.842.000,00 TL  muammen bedeli  ile  330 iş gününde  teslim şartı  Eski Metoroloji  binasının oldugu bölgeye  bügün itibarı ile  Seydişehir  Hükümet  Konağı İnşaatı için kazı  çalışamasına  başladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.