BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Polisin DUR ihtarına uymayan araç lastiklerine ateş edilerek durduruldu

Konya'da uygulama noktasından kaçan araç, lastiklerine ateş edilerek durduruldu. 560 adet uyuşturucu hap maddesi çıkan araçtaki, 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı 

22 Mayıs 2022
Konya'da Polisin DUR  ihtarına uymayan araç  lastiklerine ateş edilerek durduruldu

 

Konya'da uygulama noktasından kaçan araç, lastiklerine ateş edilerek durduruldu. 560 adet uyuşturucu hap maddesi çıkan araçtaki, 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Olay, Konya saat 22.00 sularında kent merkezi Alaaddin Bulvarı'nda meydana geldi. Uygulama noktasından kaçan araç sürücüsü, polisin bir çok uyarısına rağmen uyarıları dikkate almayarak kaçmaya devam etti.
 
Polis ekipleri kovalamacada şüpheli aracı lastiklerine ateş etmek sureti ile durdurdu. Araçtaki 3 kişi gözaltına alınırken, otomobilde yapılan aramada 560 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi.

Araçta bulunan 3 şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğünden sosyal medyadaki paylaşımlarla ilgili açıklama:

- "Uyarıları dikkate almayan şüpheli aracı durdurmak için araç lastiklerine ateş etmek sureti ile araç durdurulmuş, yapılan aramada 560 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir"

KONYA (AA) - Konya'da uyarıları dikkate almayan sürücünün kullandığı şüpheli aracın lastiklerine ateş edilerek durdurulduğu, yapılan aramada 560 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği bildirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada "silahlı çatışma" şeklinde paylaşılan görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Görüntülerin uygulama noktasından kaçan bir aracın takibi esnasında çekildiği kaydedilen açıklamada, "Polisin bir çok uyarısına rağmen uyarıları dikkate almayan şüpheli aracı durdurmak için araç lastiklerine ateş etmek sureti ile araç durdurulmuş, yapılan aramada 560 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, araçta bulunan üç kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.