BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Anadolu Gençlik Derneği “Siyer-i Nebi Yarışması 2022” başvuruları başladı.

Anadolu Gençlik Derneği “Siyer-i Nebi Yarışması 2022” başvuruları başladı. Son başvuru tarihinin 3 Haziran olduğu yarışma, 11-12 Haziran tarihlerinde 81 ilde gerçekleştirilecek. 

20 Mayıs 2022
Anadolu Gençlik Derneği “Siyer-i Nebi Yarışması 2022” başvuruları başladı.

AGD “Siyer-i Nebi Yarışması 2022” başvuruları başladı

Anadolu Gençlik Derneği/Millî Gençlik Vakfının (AGD-MGV) her yıl liseler ve ortaokullar bünyesinde düzenlediği Peygamber Efendimizin hayatını konu alan ödüllü Siyer-i Nebi Yarışması 2022’nin başvuruları başladı.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 3 HAZİRAN

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları 3 Haziran’a kadar kabul edilecek. 11-12 Haziran’da 81 ilde gerçekleştirilecek olan sınavın sonuçları ise 30 Haziran tarihinde açıklanacak. Yarışmada öğrencilerin sınava gireceği kitaplar ise ortaokul düzeyinde Muzaffer Aktürk ve Muhammad Mücahit Traş tarafından kaleme alınan “Sevgili Peygamberim (sas)”, lise düzeyinde ise Şerafettin Kalay’ın “Âlemlere Rahmet Olarak Gönderilen Elçi Hz. Muhammed (sas)” olarak belirlendi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Sonuçların açıklanması sonrası, ortaokul seviyesinde birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye bin, dördüncü ve beşinciye ise 750 TL ödül verilecek. Lise seviyesinde birinciye ise 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin 500, dördüncü ve beşinciye de bin TL ödül verilecek. Ayrıca dereceye giren herkese kitap takımı hediye edilecek. / ANKARA BÜROSU

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.