BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kuğulu Tabit Parkın’da iftar zamanı

Uzun süre devam eden soğuk havalardan sonra havaların ısınması Seydişehirli kuğulu parka akın ediyor. 

25 Nisan 2022
Kuğulu Tabit Parkın’da iftar zamanı

Mübarek Ramazan ayında soğuk   havaların etkili  olmasından  dolayı  evlerinden  çıkamayan Seydişehirli  havaların ısınması ile iftarını açmak için ilçenin gözde mekânı kuğulu parka akın ediyor.

İftar vaktine doğru iftarını açmak için Kuğulu parkı tercih çok olunca neredeyse araba park edecek yer bulmak zorlaşıyor. Seydişehirli İftara saatler kala kuğulu park gidip hazırlık yapmaya başlıyor. İftar saati yaklaştıkça başlayan hareketlilikte kimisi soğuk su doldurma telaşında, kimisi mangalı iftara yetiştirme, kimisi semaverde  çay  demleme  derdinde.  Sofralar kurulmuş çeşit çeşit yemeklerin yanında iftarlıklar hazırlanmış sofranın etrafındakiler huşu içinde akşam ezanının okunmasını bekleniyor. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.