BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA Önce tartıştığı eşini sonra kendini vurdu!

Konya’da bir şahıs, tartıştığı eşini yanında bulunan tabancayla kafasından yaralayarak otomobil ile olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerini fark ederek aracıyla kaçan şüpheli aynı yönde seyir halindeki bir araca çarpması sonucu durdu ve eşini yaraladığı silahla kafasına ateş ederek kendisini de ağır yaraladı. 

22 Nisan 2022
KONYADA Önce tartıştığı eşini sonra kendini vurdu!

Konya’da bir şahıs, tartıştığı eşini yanında bulunan tabancayla kafasından yaralayarak otomobil ile olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerini fark ederek aracıyla kaçan şüpheli aynı yönde seyir halindeki bir araca çarpması sonucu durdu ve eşini yaraladığı silahla kafasına ateş ederek kendisini de ağır yaraladı.Önce tartıştığı eşini sonra kendini vurdu!  Olay, gece saat 01.00 sıralarında Karatay ilçesi Hasandedemescid Mahallesi Sedirler Caddesi üzerinde meydana geldi. 
İddiaya göre, Tahsin E. ve eşi Hatice E. 70 AAZ 315 plakalı otomobil ile cadde üzerinde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Tartışma büyüdü kavgaya dönüştü. Tahsin E., yanında bulunan tabancayla eşinin kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine ateş ederek ağır yaraladı.

 

Yaralı kadın çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Eşini vuran şüpheli Tahsin E. ise olay yerinden kaçtı.
Polis ekipleri kaçan şüpheli kocanın otomobilini Karatay ilçesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde fark etti. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheli kaçmaya başladı. 
Uzun süren kovalamaca, şüphelinin Meram İlçesi Bahçeşehir Mahallesi Karatepe Sokak’ta Bigehan Aykora idaresindeki 06 SB 244 plakalı başka bir otomobile çarpması ile son buldu. 
Kaçamayacağını anlayan şüpheli Tahsin E. bu kez de yanında bulunan tabancayla kafasına ateş etti. Ağır yaralanan şüpheli, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. 
Öte yandan ağır yaralanan Hatice E’nin, eşi için uzaklaştırma kararı aldırdığı ve uzaklaştırma kararının kısa bir süre önce bittiği öğrenildi. Şüpheli kocanın ise 20 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.