BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÇOBAN YOTUBER ANADOLUDA ZAMAN EDİTÖRÜ HASAN AYA ZİYARET VİDEOHABER

ANNEM ŞÖMİNE SOBAYI BEĞENDİMİ?~BUNGALO EV DE KAHVALTI VİDEOHABER 

27 Mart 2022
ÇOBAN YOTUBER ANADOLUDA ZAMAN EDİTÖRÜ  HASAN AYA ZİYARET   VİDEOHABER

Konya'nın Bozkır ilçesinde çoban Hasan Ay (32), dağlık arazide keçilerini otlatırken çektiği videoları 3 yıl önce YouTube'ye yüklemeye başladı. Şu an yaklaşık 154 bin takipçiye ulaşan YouTuber çoban Ay, ''154 bine yakın takipçim var. Onlara, köy hayatını, hayvancılığı, doğayı, yaşadığımız ne varsa aktarmaya çalışıyorum. Tabi insanlar, beni sevdi, doğallığımızı ve gerçekliğimizi sevdi. Birlikte 15- 20 dakika zaman geçiriyoruz'' dedi.

Bozkır ilçesine bağlı eskiden köy statüsünde olan Karacahisar Mahallesi'nde oturan ve çobanlık yapan bekar Hasan Ay, 3 yıldır keçileri otlattığı sırada, cep telefonu kamerasıyla hayvanları, doğayı ve kendini görüntülüyor. Ay, çektiği görüntüleri, video paylaşım sitesi YouTube'a yüklüyor. Gün geçtikçe YouTube'taki takipçi ve izlenme sayısı artan Ay, videolarını çeşitlendirmeyi sürdürdü. 3 yılın sonunda yaklaşık 154 bin takipçiye ulaşan Hasan Ay, çevresinde ve sosyal paylaşım sitesinde 'YouTuber çoban' olarak anılmaya başlandı.

Mustafa Ünal -Fahri Kubilay Aygırdibi Şelalesi  görüntülemek için   gittikleri    bölgede   bulunan yol üzerindeki Bungalov evinde    Anadoluda Zaman Youtube sayfası sahibi  Hasan Ay  misafir oldu

Misafir Perverliğinden  dolayı  Ailesine  ve kendisine teşekkür eden ikili Hasan Aya bölgeyi  tanıtımından dolayı  tebrik ederek   başarılarının  devamını  diledi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.