BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bölgesel Lig Turnuvasının Ödül Töreni Seydişehir'de Yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği 2021-2022 yılı okul sporları müsabakalarının ödül töreni, Seydişehir Spor Salonu'nda yapıldı. 

07 Mart 2022
Bölgesel Lig Turnuvasının Ödül Töreni Seydişehir'de Yapıldı

Seydişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, ‘’ Vatandaşlarımız, sporcularımız ve öğrencilerimizin turnuvaya yoğun ilgi gösterdi. Görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız hep birlikte bölge çocuklarımızın spor yapmasına olanak tanımak ve kardeşliği pekiştirmektir” şeklinde konuştu

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin " Bölgesel Lig Müsabakalarında ‘’Küçükler, Yıldızlar, Gençler’’ olmak üzere; ‘’Atletizm, Basketbol, Badminton, Bocce, Futbol, Futsal, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Okçuluk, Masa Tenisi, Muay Thai, Satranç, Taekwondo, Voleybol, Tenis, Halter, Halkoyunları’’ kategorilerinde turnuvaya katılıp başarı elde eden; 7 ilçeden 225 takım, Bay ve Bayan toplam 1176 sporcumuzun kupalarını, madalyalarını ve başarı belgelerini taktim ettik.

Spor Faaliyetlerimizde emek veren; Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Antrenörlerimiz, hakemlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederim."dedi

Konuşmalardan sonra  Dereceye  giren  Takımlara   ve sporculara  Madalya   ve Kupaları   verildi.

Törene, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.