BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Rusya'nın en büyük petrol şirketi yöneticisi intihar etti

Rusya'nın Leningrad Bölgesi'nin Vyborg Bölgesi'ndeki lüks Leninskoye köyünde bulunan Gazprom Kurumsal Güvenlik Birleşik Yerleşim Merkezi Genel Müdür Yardımcısı intihar etti. 1 ay içinde aynı firmadan iki üst düzey yetkilinin intihar etmesi ülkede karışıklığa neden oldu. 

27 Şubat 2022
Rusya'nın en büyük petrol şirketi yöneticisi intihar etti

1 ay önce de aynı köyde başka bir üst düzey yöneticinin ölü bulunmasının ardından Finans Direktörü’nün de ölü bulunması ülkede karşılıklığa neden oldu.

47news'in öğrendiği gibi, 25 Şubat sabahı erken saatlerde polis, Leninsky'deki seçkin bir yazlık köyünde Rubinovaya Caddesi'nde bir adamın ölümüyle ilgili bir mesaj aldı.

Ölen kişinin, Gazprom'un kurumsal güvenlikten sorumlu Birleşik Yerleşim Merkezi (UCC) Genel Müdür Yardımcısı olan 61 yaşındaki Alexander Tyulakov olduğu belirlendi.

Şahsın neden intihar ettiği hakkında bilgi alınmazken yetkililer konu ile ilgili çalışmalara başladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.