BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ayçiçek yağına büyük bir indirim daha geldi

Ayçiçek yağına büyük bir indirim daha geldi 

17 Şubat 2022
Ayçiçek yağına büyük bir indirim daha geldi

Gıda fiyatlarındaki aşırı artışların ardından bir miktar indirimler görülmeye başladı. Son olarak ayçiçek yağına yapılan indirim vatandaşı sevindirdi. İşte ayçiçek yağını uygun fiyata satan kurum.
Takip et
Zincir marketlerde 109 TL'den satılan ayçiçek yağı KDV indirimi öncesinde 120 TL'ye çıkmıştı. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlını KDV indirimi sonrasında 111 TL'ye çekilirken, alım gücü giderek zorlanan vatandaşlar fiyat oyununa tepki gösterdi.

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışa karşı daha önce indirim yapan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), beş litrelik sıvı yağı 99 liradan satışa sunmuştu. KDV indirimi sonrasında TMO'dan bir indirim daha geldi.

TMO AYÇİÇEK YAĞINA KDV İNDİRİMİ YAPTI
Vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı almak için - 5 derecede dahi uzun kuyruklar oluştururken TMO'dan ayçiçek yağında 6,50  TL indirim yaptı. Litresi 20 TL'ye kadar düşen ayçiçek yağını TMO, KDV'de yapılan yüzde 7'lik indirimin ardından 92,50 TL'ye kadar düşürdü.
TMO marka ayçiçek yağı, bu fiyata TMO ofislerinde satışa sunuluyor.

Kaynak: Milli Gazete

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.