BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Faturalardan Canı Yanan vatandaş Gündüz yanan Lambalardan şikayetçi

Faturalardan Canı Yanan vatandaş Gündüz yanan Lambalardan şikayetçi 

14 Şubat 2022
Faturalardan Canı Yanan vatandaş  Gündüz  yanan  Lambalardan şikayetçi

 Seydşehirde  bazı sokak ve cadde aydınlatma direklerinin gündüz, güneşli havalarda bile açık olduğuna ilişkin şikâyette bulundu.

Yüksek faturalar, bazı şehirlerde yaşanan elektrik kesintileriyle tırmanan tartışmalara “israf” konusu da eklendi. Bazı  sokak ve cadde aydınlatma direklerinin gündüz, güneşli havalarda bile açık olduğuna ilişkin Seydisehirhaber ulaşan okuyucularımız, gönderdikleri fotoğraflarla enerji israfını belgeledi. Sokak ve cadde aydınlatmalarının günlerce aralıksız yanmasının sebebini merak eden okuyucularımız, konuyla ilgili yetkili mercilere sordukları soruların da cevapsız kaldığını belirttiler. Sürekli yanan sokak ve cadde aydınlatmalarının sebep olduğu enerji israfının boyutları bilinmezken, konuya ilişkin  bir açıklama bekleniyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.