BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA ÇOK SAYIDA SUÇA KARIŞAN HIRSIZ YAKALANDI

KONYA’DA ÇOK SAYIDA SUÇA KARIŞAN HIRSIZ YAKALANDI 

11 Şubat 2022
KONYA’DA ÇOK SAYIDA SUÇA KARIŞAN HIRSIZ YAKALANDI


Konya emniyetinin faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yürüttüğü çalışmalarda polis ekipleri, çok sayıda hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheliyi yakaladı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Meram Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesi doğrultusunda il genelinde meydana gelen Faili Meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalarda bir şahsın 6 farklı hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini tespit etti.
 
Elektrikli Motosiklet Hırsızlığı, Motosiklet Hırsızlığı, Otodan Hırsızlık, Kasten yaralama, Mala Zarar Verme ve Suç Eşyasının Satın alınması suçlarını gerçekleştiren (19) S.M. polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu tespit edilerek Uzunharmanlar mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. 

Çalıntı malların izini süren Meram Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri (21) S.K.’nın hırsızlıktan elde edilen malları satın aldığını tespit etti.

6 faili meçhul hırsızlık olayının şüphelisi S.M. ve çalıntı malları satın aldığı tespit edilen S.K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

6 faili meçhul hırsızlık olayının şüphelisi S.M adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KONYA’DA ÇOK SAYIDA SUÇA KARIŞAN HIRSIZ YAKALANDI
Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.