BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ZORLU HAVA KOŞULLARINDA BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ 7/24 SÜRÜCÜLERİN YANINDA

1 GÜNLÜK BEBEĞİN YARDIMINA KOŞTULAR 

11 Şubat 2022
ZORLU HAVA KOŞULLARINDA BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ 7/24 SÜRÜCÜLERİN YANINDA

Konya’da olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği son günlerde Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların yardımına koştu. 1 günlük bebekleriyle Konya’dan Kadınhanı ilçesine giderken buzlanmanın etkisiyle yoldan çıkan  araçtaki aile ve çocuklarının imdadına Bölge Trafik ekipleri yetişti.

Son günlerde ülkemizde yaşanana olumsuz hava koşullarının hissedildiği illerin başlarında Konya geliyor. Yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar nedeniyle zaman zaman ana yollarda güvenlik amaçlı araçların geçişi kontrollü sağlandı.

Bu zorlu hava koşullarında mağdur olan sürücü ve yolcuların yardımına gece gündüz demeden özveriyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri koştu.

BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ KARLI YOLLARDA VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Yağışların ve fırtınanın etkisini artırdığı, yol güvenliğinin en aza indiği durumlarda yolları vatandaşlarımızın güvenliği için geçici süreliğine kapatarak kontrollü geçiş sağlayan ekipler, yolcu ve sürücülerin bekleme sürelerinde olumsuz koşullardan en az şekilde etkilenmelerini sağladı. Soğuk havalarda beklemek zorunda kalan vatandaşlarımıza bazen sıcak bir çorba ikram etti bazen lastiğine zincir takmasına yardım etti bazen de yolda kalan arabasını itekledi. Konya - Antalya yolunda yolda kalan otobüsteki yolcuların başka bir otobüse tahliyesini gerçekleştirdi.
1 GÜNLÜK BEBEĞİN YARDIMINA KOŞTULAR

Dün yaşanan bir olayda ise yeni doğmuş çocuklarını hastaneden çıkararak Kadınhanı İlçesindeki evlerine giden R.E yoldaki buzlanmanın etkisiyle yoldan çıkarak mahsur kaldı. Araçta yeni doğum yapmış eşinin yanı sıra 3 yaşında ve daha 1 günlük olan 2 çocuğu vardı.

Olayı duyan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri en kısa sürede olay yerine gelerek aileyi ve çocuklarını koruma altına altı. Çok kısa sürede ekiplerin yardımlarına geldiğini belirten aile tüm emniyet yetkililerine teşekkür etti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.