BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Kızılay gönüllüleri can dostların yanında

Kızılay gönüllüleri, sokak hayvanları için daha önce belirlenen noktalara ve doğaya mama, yem ve ekmek gibi yiyecekler bıraktılar. 

27 Ocak 2022
Seydişehir Kızılay gönüllüleri can dostların yanında

Seydişehir Türk Kızılay’ı gönüllü gençleri, soğuk kış şartları nedeniyle mama ve yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarının yanında olmaya devam ediyor.

Kar yağışı ve soğuk havanın etkisini artırması ile Kızılay gönüllüleri, sokak hayvanları için daha önce belirlenen noktalara ve doğaya mama, yem ve ekmek gibi yiyecekler bıraktılar.
Kızılay şube Başkanı Tevfik Balcı, "Kent genelinde ekiplerimiz belirlenen noktalara yem, mama, ekmek bırakıyor. Diğer yandan merkeze uzak alanlarda yaşayan ve yem bulamayan sokak canları için ise sürekli olarak doğaya yem bırakılıyor." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.