BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Skandal paylaşım tepkilerin hedefinde! Dört yaşındaki yeğenine rakı içirdi

Skandal paylaşım tepkilerin hedefinde! Dört yaşındaki yeğenine rakı içirdi 

12 Ocak 2022
Skandal paylaşım tepkilerin hedefinde! Dört yaşındaki yeğenine rakı içirdi

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Jiyan Tokay isimli bir kullanıcı, içki sofrasında dört yaşındaki kız çocuğuna rakı içirdi. O anları "Afiyet olsun teyzeciğim" notuyla paylaşan Tokay, küçük kız rakıyı içtikten sonra "Nasıl beğendin mi?" diye sordu. Tokay'ın yaptığı bu paylaşım eleştirilerin hedefi olurken, tepkilerin ardından Tokay hesabını kapattı.
Instagram hesabından skandal bir paylaşıma imza atan Jinay Tokay isimli kadın eleştirilerin hedefi oldu. Görüntülerde içki masasında oturtulan küçük kıza teyzesi tarafından rakı içirildiği görüldü. O anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Tokay, görüntüleri "Afiyet olsun teyzeciğim" notuyla da paylaştı.

"NASIL BEĞENDİN Mİ?"

Görüntülerde çocuk, masa üstündeki rakı bardağını eline alıyor. O esnada ortamdakiler "Dur dur verme" diye seslenirken, Tokay, "durma" diyor ve elleriyle çocuğa içki içiriyor. Ardından da rakı içirdiği çocuğa, gülerek "Nasıl beğendin mi?" diye soruyor.

Skandal paylaşım tepkilerin hedefinde! Dört yaşındaki yeğenine rakı içirdi | Video


HESABINI KAPATTI

Tokay'ın paylaştığı skandal görüntülere tepki yağarken, Tokay tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.