BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bir pitbull Kavga ettikleri adamın üzerine köpeğini saldı

Malatya'da "yan bakma" tartışması kavgaya dönünce, kavga eden taraflardan birisi sahibi olduğu pitbull cinsi köpeğini kavga ettiği kişilerin üzerine saldı. Köpeğin saldırısına uğrayan Miraç Y. yaralandı. 

08 Ocak 2022
Bir pitbull Kavga ettikleri adamın üzerine köpeğini saldı

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'in pitbull saldırısına uğramasından sonra başlayan başıboş köpek tartışmaları gündemdeki yerini korurken, pitbull cinsi köpek besleyen bir kişi, kavga ettiği şahsın üzerine köpeğini saldı. Pitbulun saldırısına uğrayan Miraç Y. adlı vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırılırken, köpek belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü.

Sol ayak ve kulağından yaralandı
Olay Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşandı. Şehit Kaya Gönt Sokak'ta esnaflık yapan M.M. ile sokaktan yaya olarak geçen Miraç Y. arasında "yan baktın" tartışması başladı. Tartışma kavgaya döndü. Kavgada darp edilen Miraç Y. bir süre sonra yanında getirdiği arkadaşlarıyla M.M.'nin iş yerini bastı. İş yeri sahibi M.M., beslediği pitbull cinsi köpeğini kavga ettiği kişilerin üzerine saldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.