BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kılıçdaroğlu: Sandık geldiği andan itibaren döviz düşer

CHP lideri Kılıçdaroğlu,"Merkez Bankası'nın faizi 1 puan düştü. Merkez Bankası bankalara para verirken bir puan düşürüyor. Faizin düştüğü falan yok, egemen güçlere hizmet ediyor bunlar. Türkiye Cumhuriyeti'nde böyle bir rezalet hiç görülmemiştir" diye konuştu. 

18 Aralık 2021
Kılıçdaroğlu: Sandık geldiği andan itibaren döviz düşer

Kayseri'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'nda konuştu.

“BİZİM TAŞIDIĞIMIZ KARAMSARLIĞI 84 MİLYON DA TAŞIYOR”

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:


* Türkiye'nin çok zor koşullardan geçtiğini görüyoruz. Benim taşıdığım karamsarlığı, eminim sizler de taşıyorsunuz. Bizim taşıdığımız karamsarlığı 84 milyon da taşıyor. İşçisiyle, çiftçisiyle, emeklisiyle, tüccarıyla, sanayicisiyle, ihracatçısıyla, ithalatçısıyla, turizmcisiyle görüşüyorum, hepsinde aynı kaygı var, hepsinin sorduğu ortak bir soru var: ‘Nereye gidiyoruz? Ne olacak halimiz? Bir çıkış var mıdır? Bu endişeyi nasıl gidereceğiz?'

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.