banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Organ bağışına İlgi büyük

Seydişehir'de Organ bağışına İlgi büyük 

04 Kasım 2021
Seydişehir'de Organ bağışına İlgi büyük

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla "Organ Bağışı ve Nakli"  bilğilendirme stantı açıldı

Seydişehir Devlet Hastanesi Organ Bağış Birimi tarafından  'Bir organ bir hayat kurtarır' sloganı ile organ bağışı için farkındalık   amaclı stantlarlar  Hükümet Konağı önünde  kurularak  vatandaşlar  konu ile  ilğili  bilgilendirildi.

 Stantalarda   duran   görevliler  Organ Bağışı ve Nakli  ilğili    broşürler dağıtarak organ  bağışında bulunmak isteyenlerden organ bağışı formlarını  taleplerin aldı

Seydişehirde Çok sayıda vatandaşın     organ  bağışı   formu doldugu    gözlenirken   Organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşların Seydişehir Devlet Hastanesi Organ Bağış    birimine   müracat etmesi istendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.