BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LPG devri sona erdi

Son akaryakıt zammı sonrası sabır tükendi! LPG devri sona erdi 

01 Ekim 2021
LPG devri sona erdi

Son gelen akaryakıt zammından sonra vatandaş otogaza Son 2 ayda 2 TL zam geldiğini belirterek artık LPG oto gaz devrinin de sonuna gelindiği konusunda sitem etti.

Akaryakıt fiyatlarında son günlerde zam üzerine zam gelirken en son LPG oto gaz fiyatında çok yüksek bir artış gerçekleştirildi.

Bugün itibariyle LPG Oto gazda 71 kuruşluk bir zam yapıldığı duyurulurken kötü olan ise bu fiyat artışının bu sefer pompa fiyatına yansıyacağı oldu.

Zam haberini Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası ( EPGİS) “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 02/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Oto gazda 71 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.” sözleriye duyururken paylaşımın altına çok sayıda eleştiri mesajı geldi.

"LPG OTO GAZ DEVRİ DE SONA ERDİ"
Vatandaşlardan bazıları son 2 ayda LPG oto gaza  2 TL’den zam yapıldığını hatırlatırken “Benzinden bir farkı kalmadı. LPG de artık elimizden alındığına göre kendi yakıtımızı üretme zamanı gelmiş demektir” gibi sitem dolu mesajlar paylaştı. Bazı vatandaşlar ise benzin ve mazota göre litre fiyatı çok daha uygun olduğu gerekçesiyle bir çok araçta kullanılan ve halk yakıtı olarak bilinen LPG sisteminin araçlardan sökülmesi gerektiğini bile öne sürdü.

EPGİS’in LPG oto gaz zammı haberine gelen sitem dolu mesajlardan bazıları şöyle:

İnşallah 10 da olur 15 de olur nasıl olsa çıtını çıkartmıyor bu millete sonuna kadar müstahak.
Kafanıza zam yapın, bunlar seçimde oy olarak geri dönecek.
Bu kadar olamaz dalga mı geçiyorsunuz milletle 71 kuruş nedir? İndirim olsa 3-5 kuruş, zam neredeyse 1 lira gözünüze dursun daha hafta olmadı 18 kuruş zam. Artık sözün bittiği yerdeyiz düz 10 lira yapın sizde kurtulun bizde, 71 kuruş da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Daha bir ay olmadan ikinci zam. 20'yi geçti.Sorsak yıllık enflasyon 20’nin altında. Gerçek olan ise 3 aylık enflasyonun 20 olması. Yıllık 80 ve üstü enflasyon var ülkede. Yalnız motorine de gelebilecek zam korkusu bünyemi derin endişelere gark ediyor.
Bak ya arkadaş arabayı satayım desem insan bu sefer de LPGli diye fiyatı en çok yükselen yakıt diye almaz. LPG taktıranlar şimdi bin pişman

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.