BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE SOKAK KÖPEKLERİ 30 KÜMES HAYVANINI TELEF ETTİ

SEYDİŞEHİRDE SOKAK KÖPEKLERİ 30 KÜMES HAYVANINI TELEF ETTİ 

03 Eylul 2021
SEYDİŞEHİRDE SOKAK KÖPEKLERİ 30 KÜMES  HAYVANINI  TELEF ETTİ

Konyanın Seydişehir ilçesinde Yusuf Öz’ün bahçesindeki kümeste bulunan 30 kümes  hayvanı sokak köpekleri tarafından telef edildi

Sabah saatlerinde Seydişehir Ulukapı Mahallesinde oturan Yusuf Öz’ün bahçesine giren  sokak köpeği, iddiaya göre kümesteki hayvanlara saldırdı.

Yusuf Öz Seydisehirhabere yaptıgı açıklamada"Tavuk   Horoz   ve kaz  olmak üzere 30  kümes   hayvanının telef eden köpekleri, korkutarak kovaladım. ÖZ sabah "Dışarıya çıktığımda,  sokak köpeklerinin  kümesime girdiğini fark ettim. Köpeklerin canlı canlı hayvanları parçaladıklarını gördüm. Korkutmaya çalıştım, bu sefer de bana dönüp saldırmaya başladılar.  Seydişehir Belediye Zabıta  ekiplerinden  defaten yardım istedim   ne geldiler ne geri döndüler. Üzüntüden ne yapacağımı bilemedim. Bu köpeklerin büyüklere ve çocuklarımıza da saldırmasından korkuyorum. Yetkililerin acilen önlem alması gerekiyor" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.