BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sedat Peker'in sosyal medya hesapları erişime engellendi

Sedat Peker'in sosyal medya hesapları erişime engellendi 

25 Haziran 2021
Sedat Peker'in sosyal medya hesapları erişime engellendi

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker’in YouTube, Twitter ve Instagram hesapları, millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle erişime engellendi.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker’in YouTube, Twitter ve Instagram hesapları, millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle erişime engellendi.

Söz konusu karar, bahsedilen platformlar tarafından, Türkiye’de temsilcilikleri olmasına rağmen henüz uygulamaya konmadı.

İletişim Hukuku uzmanı Prof. Dr. Yaman Akdeniz, Twitter hesabından, ''Sedat Peker’in YouTube kanalı ve bazı videoları ile Twitter ve Instagram hesapları, millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle erişime engellendi. İlgili platformların Türkiyede temsilcilikleri olmasına rağmen hakimlik kararı henüz uygulanmadı'' paylaşımı yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.