BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde 22 okulumuzda 942 öğrencimiz sınava girecek

Seydişehir'de 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan LGS 2021 için Okul Müdürlerimizle koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. 

04 Haziran 2021
Seydişehirde 22 okulumuzda 942 öğrencimiz sınava girecek

Seydişehirde 22 okulumuzda 942 öğrencimiz sınava girecek.Sınav iki oturum halinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere hepsi çoktan seçmeli şeklinde toplam 90 soru sorulacak. Birinci oturum Türkiye saatiyle 09.30'da, ikinci oturum ise 11.30'da başlayacak. Birinci oturumda öğrencilere Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil derslerinden toplam 50 soru sorulacak ve 75 dakika yanıtlama süresi verilecek. İkinci oturumda ise öğrencilere Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden toplam 40 soru sorulacak ve öğrencilerin yanıtlaması için 80 dakika süreleri olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.