BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Vali Özkan Konya’daki pandemi hastanelerini denetledi

Vali Özkan Konya’daki pandemi hastanelerini denetledi 

15 Mart 2021
Vali Özkan Konya’daki pandemi hastanelerini denetledi

Risk haritasında kırmızı listede yer alan Konya’nın mavi hedefi için kent yöneticileri alarmda! Vali Vahdettin Özkan, bugün kentteki pandemi hastanelerini denetledi.

Vali Vahdettin Özkan, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Numune Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

AYRINTILI BİLGİ ALDI

Vali Özkan, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdulcelil Kalem ve Numune Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Süleyman Dönmez’den pandemi sürecinin başından bu yana hastanelerde yürütülen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

ÇALIŞMALARIN SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Pandemi eylem planı çerçevesinde alınan, uygulanan ya da uygulanacak kararlar ile devam eden çalışmaların sonuçları hastanelerin salgınla ilgili uzmanlarıyla değerlendirildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL TEŞEKKÜR

Pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarına teşekkür eden Vali Özkan, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını da kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.