BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de yüz yüze eğitime kar engeli!

Konya'da yüz yüze eğitime kar engeli! Bu ilçelerde okullar tatil edildi 

16 Şubat 2021
Seydişehir'de yüz yüze eğitime kar engeli!

Konya'nın Seydişehir ilçesi 10 dış  Mahallesinde, Bozkır, Doğanhisar ve Yunak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle   Anaokullarında  desteklem  ve   yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Konya'nın Seydişehir, Bozkır, Doğanhisar ve Yunak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün (16 Şubat 2021 - Salı) ara verildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimlere, uzaktan eğitim yoluyla devam edileceğini açıkladı. 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan son uyarıda, karla karışık yağmur ve kar yağışının Karaman, Aksaray ve Niğde ile birlikte tüm Konya'yı etkisi altına almasının tahmin edildiği bildirilmişti. Kar yağışının çarşamba günü öğle saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli düşmesinin beklendiği kaydedilerek, kar kalınlığının 15-30 santimetre arasında olacağının tahmin edildiği kaydedilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.