BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Aksaray'da yol verme kavgası: Sürücüyü dövüp babasını bıçaklayarak öldürdüler

Üç araçla yolunu kestikleri aracın sürücüsünü darp eden saldırganlar, kavgayı ayırmak isteyen sürücünün babasını da bıçaklayarak öldürdü. 

28 Aralık 2020
Aksaray'da yol verme kavgası: Sürücüyü dövüp babasını bıçaklayarak öldürdüler

Aksaray’da trafikte yol verme yüzünden çıkan kavgada, 3 araçla gurbetçi ailenin bulunduğu aracın önünü kesen 8 kişi, sürücüyü darp edip kavgayı ayırmak isteyen babasını öldürdü.
Gurbetçi aileye yol verme yüzünden saldıran 8 kişi, sürücünün babasını öldürdü

Olay, Aksaray- Adana E-90 karayolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ışıklı kavşakta meydana geldi.

İddiaya göre; Avusturya’dan memleketi Aksaray’a izne gelen Salim Tuğ (53), eşi ve oğlu Yaşar Tuğ (26) ile birlikte merkeze bağlı Karacaören Köyündeki yakınlarını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Yaşar Tuğ’un kullandığı Avusturya plakalı araçlarıyla Aksaray merkeze dönmek için yola çıkan aile, yolda seyir halindeyken bir otomobille yol verme yüzünden korna ve selektör ile tartıştı.

Bir süre sonra OSB ışıklı kavşakta 3 araç Yaşar Tuğ’un kullandığı otomobilin önünü kesti.

3 araçtan inen Abdulkadir Ö. (29), Hüseyin T. (32), Kuddusi K. (32), Abdulbaki K. (24), Muhammet Mustafa K. (24), Hakan K. (29), İbrahim K. (21) ve Tuncay I. (46) isimli 8 kişi, araç sürücüsünü zorla araçtan indirdi. Bazıları otomobile tekme ve taşlarla zarar verirken, bazıları da sürücüyü darp etmeye başladı. Bu sırada araçtan inen baba Salim Tuğ, kavgayı ayırmak istedi. Salim Tuğ bu sırada kalbinden bıçakladı.

İhbarla olay yerine polis, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Şüpheliler araçlarla olay yerinden kaçarken, Salim Tuğ ve oğlu Yaşar Tuğ ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Baba Salim Tuğ, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybett

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.