BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da üniversite kampüsünde bulunan cesedin sırrı çözüldü

Konya’da üniversite kampüsünde bulunan cesedin sırrı çözüldü 

23 Aralık 2020
Konya’da üniversite kampüsünde bulunan cesedin sırrı çözüldü

Merkez Selçuklu ilçesi Akademi Mahallesinde bulunan Selçuk Üniversitesi kampüsüne kampa gelen bir grup arkadaş, ateş yakmak için odun topladıkları sırada kapalı yüzme havuzu arkasındaki arazide yüzüstü yatar vaziyette bir erkek cesedi olduğunu gördü. Gençlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Soğuk hava nedeniyle donduğu belirtilen cesedin en az 1 haftalık olduğu değerlendirildi.

KARAMAN'DA KAYIP OLARAK ARANIYORMUŞ

Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Bunun üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran polis, cesedin kayıp olarak aranan kişilerden biri olabileceğini değerlendirdi. Yapılan incelemelerde cesedin 26 Kasım tarihinde Karaman'da hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Abidin Öztürk'e ait olduğu tespit edildi. Öztürk'ün annesinin polis merkezine giderek oğlu hakkında kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.

Üzerinde eşofman bulunan ve ayağında ayakkabı olmayan Öztürk'ün daha önce de yol kenarında vatandaşlar tarafından baygın halde bulunduğu, ambulansla yine kampüs içerisinde bulunan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi edildiği ve tedavisinin ardından taburcu edildiği belirlendi.

Vücudunda herhangi bir yara ya da kesici alet izine rastlanılmayan Abidin Öztürk'ün kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.