BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de İndirim Yasak Dinlemedi

Seydişehir'de İndirim Yasak Dinlemedi 13 kişiye işlem yapıldı 

13 Aralık 2020
Seydişehir'de İndirim Yasak Dinlemedi

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde bir market kapatacağından dolayı indirim yapacağı duyulunca vatandaşalar market önünde uzun kuyruklar oluştururken polis ekipleri ise bu vatandaşlara yaptıkları GBT sorgusu sonrası 13 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden cezai işlem uygulandı.

 Tüm yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı Ülke genelinde polis ve jandarma ekipleri sürekli denetip yaptı. Konya’ nın Seydişehir ilçesinde ise ekipler farlı bir manzara ile karşılaştı.

Geçtiğimiz gün Konya merkezli bir alışveriş firması kapatma kararı alınca indirim olduğu yönünde haberleri duyan vatandaşlar soluğu alışveriş merkezi önünde aldılar.

Kalabalığı gören vatandaşların ihbarı üzerine  olay yerine sevk edilen polis ekipleri yaptıkları incelemede oturduğu bölgede bulunmayıp şehir merkezindeki alışveriş merkezine gelen 13 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden 13 adet tutanak düzenlediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.