BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seyir halindeki cipte iki kişiyi öldüren saldırgan intihar etti

Seyir halindeki cipte iki kişiyi öldüren saldırgan intihar etti 

25 Kasım 2020
Seyir halindeki cipte iki kişiyi öldüren saldırgan intihar etti

Antalya'da seyir halindeki cipte sürücüyü ve yanında oturan kişiyi silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Antalya'da seyir halindeki cipte sürücüyü ve yanında oturan kişiyi silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Şahinbey Caddesi'ndeki bir cipe silahlı saldırıda bulunulduğu ihbarını alan polis ekipleri, bölgeye hareket etti.

 
Ekipler, 34 DKF 631 plakalı cipteki sürücü Mustafa T. ve yanındaki Mehmet A'nın silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Arka koltukta yaralı halde bulunan Nihat T. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Araç sahipleri rakamı görünce neye uğradığını şaşıracak! Benzine büyük zamAraç sahipleri rakamı görünce neye uğradığını şaşıracak! Benzine büyük zamLüks cipteki infazın detayları kan dondurdu: Önce iki arkadaşını, sonra kendini öldürdüLüks cipteki infazın detayları kan dondurdu: Önce iki arkadaşını, sonra kendini öldürdüHepimizin evinde bulunuyor! Koronanın çoğalmasını önleyip virüsleri yok ediyorHepimizin evinde bulunuyor! Koronanın çoğalmasını önleyip virüsleri yok ediyor
Yaralı Nihat T'de buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Polis ekiplerinin incelemesinde, Nihat T'nin aynı araçtaki iki kişiyi öldürdükten sonra silahla yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.