BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


أعوذ بالله من الشيطان الرجيم 
بسم الله الرحمن الرحيم 
الحمد لله رب العالمين
 والصلاة والسلام على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه اجمعين وبعد.
 اللهم رب الحل والحرم ورب المشعر الحرام ورب الركن والمقام و رب البلد الحرام بلغ روح سيدنا محمد صلى الله عليه وسلم منا التحية والسلام

E'uzu billehi mineşşeytânirracîm.
Bismillehirrahmân ir rahîm.
Elhamdulillêhi Rabbil âlemîn,vessalâtu vesselâmu alâ seyyidinê Muhammed'in ve alâ alihî ve sahbihî ecmaîn
ve ba'd.

Allâmme Rabb il hilli vel harami,ve Rabb il meş'ar il harâmi,ve Rabb ir rükni vel makâmi ve Rabb il beled il harâmi belliğ rûha seyyidinê Muhammed'in sallallahu aleyhi ve sellem minnê et tahiyyete vesselême.

Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım.
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla ( sözlerime başlıyorum)
Alemlerin rabbine hamd
Efendimiz Hz Muhammed'e,aline
ve ashabına bizden salât ve selâm olsun.
Sonra diyorum ki:

Ey Mekke-i Mükerreme'de bulunan helal bölge ile haram bölgenin Rabbî! Ey Arafat ile Mina 
arasında kalan yer olan Müzdelifede bulunan Meş'ar-i Haram'ın Rabbî! Ve ey Hacer ül- Esved'in bulunduğu  Rükn'ün ve Makam- ı İbrahim'in Rabbî! Ve ey Haram(her türlü hürmete layık) ve mukaddes belde olan Mekke-i Mükerreme'nin Rabbi( olan Yüce Allah!) Efendimiz hazreti Muhammed'in Mübarek,pâk,mücellâ ruhuna bizim selam ve hürmetlerimizi teblîğ et ulaştır yâ Rabbi.

Allah'ım! Rasulullah efendimizin hürmetine ve İlk günden bugüne ve kıyamet sabahına kadar Rasulullah efendimizin mübarek ruhlarına yapılan ve yapılacak bütün salat ve selamlar hürmetine bizlerin ve bütün mümin kardeşlerimizin dertlerine devâ borçlarına edâ  bütün mü'min hastalara şifa vefat eden din kardeşlerimize rahmet lütfeyle.Amîn.

Ahmet ÖZKAN

4 Mart 2023 C.tesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.