BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


  1-)  الذين يحملون العرش ومن حوله يسبحون بحمد ربهم ويؤمنون به ويستغفرون للذين امنوا ربنا وسعت كل شيء رحمة وعلما فاغفر للذين تابوا واتبعوا سبيلك وقهم عذاب الجحيم
2-)   ربنا وادخلهم جنات عدن التي وعدتهم ومن صلح من ابائهم وازواجهم وذرياتهم انك انت العزيز الحكيم 
3-)   وقهم السيئات ومن تق السيئات يومئذ فقد رحمته وذلك هو الفوز العظيم

   1-) Arş'ı yüklenen ve bir de onun çevresinde bulunan( melekler) Rablerini hamd ile tesbih ederler O'na iman ederler. Mü'minlerin de bağışlanmasını (şöyle) isterler: " Ey rabb'imiz! senin rahmet ve ilmin her şeyi kuşatmıştır o halde tövbe eden ve senin yolunda gidenleri bağışla, onları Cehennem azabından koru!
   2-)" Rabbimiz! onları da onların atalarından zevcelerinden nesillerinden iyi olanları da kendilerine va' dettiğin Adn cennetlerine koy şüphesiz aziz ve hakim olan sensin!
   3-) Bir de onları her türlü kötülüklerden koru. Sen kimi kötülüklerden korursan o gün muhakkak ki onu rahmetine mazhar etmiş olursun. Bu en büyük kurtuluştur.
Mü'min suresi 7,8,9 Âyetler.
   Allahım! bizleri sevdiklerimizi ve bütün mu'minleri,Mahlukât'ın en şereflisi ve en büyüğü olan Arş'ın hamilleri ve çevresinde bulun Meleklerin kendilerine duâ ettikleri mes'ûd ve bahtiyarlardan eyle.ÂMÎN

Ahmet ÖZKAN

28/5/2021 Cumâ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.