BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


يامن لا يشغله شان عن شان ولا سمع عن سمع يامن لا تغلطه المسائل يامن لا يبرمه الحاح الملحين اذقنا برد عفوك وحلاوة مغفرتك برحمتك يا ارحم الراحمين انك على كل شيء قدير

   Ey hiç bir şey O'nu başka şeyleri yapmaktan,bir şeyi işitmek,O'nu başka şeyleri işimekten alakoymayan, hiç bir dua,istek ve tazarru' onun için herhangi bir karışıklığa yol açmayan,ey ısrarla dua edenlerin ısrarları onu usandırmayan Yüce Allah!
   Rahmetinle bizlere affı'nın  serinliğini, mağfiretinin tadını tattır ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Yüce Allah! 
   Şüphesiz ki sen her şeye kadirsin.Âmîn.
İmamı Gazali Âbidler yolu sahife no: 63
   NOT: 8 milyar insan hepsi birden yüce Allah'a dua etseler, dualarında yüzlerce dil kullansalar,  her birinin isteği ayrı olsa, yüce Allah hepsini aynı anda duyar, işitir,isterse icabet eder,isterse kabul eder. 
   Ne şaşırır,ne karıştırır, ne yanılır,ne de unutur.
   Allahım bu cuma günü,cuma sabahı ve kılınacak olan cuma namazı ve cuma günü duaların makbul olduğu cuma saati hürmetine bizleri ve tüm mü'min kardeşlerimizi sağlık ve afiyet içinde Ramazan ayı'na ulaştır, bu mübarek ayı dolu dolu geçirmeyi nasib eyle, bayrama, bayramlara, en büyük bayram olan mübarek cemalini görme bayramına ve saadetine kavuştur.
   Bizleri ve bütün müminleri,bu inançla yaşat, bu inançla ruhumuzu al, bu inançla Sana kavuşmayı nasip eyle.ÂMÎN.

Ahmet ÖZKAN

9 Nisan 2021 Cuma

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.