BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


اللهم اني اسألك ايمانا دائما واسألك قلبا خاشعا و اسألك علما نافعا واسألك يقينا صادقا واسألك دينا قيما واسألك العافية من كل بلية واسألك تمام العافية واسألك دوام العافية واسألك الشكر على العافية واسألك الغنى عن الناس.

   ÖZET : Caferi Sadık r.a
kendisinden önceki seleften rivayet ettiği bu duayı Ebuzer el-Ğifarî r.a yapıyordu.
   hakim -i Tirmizi'nin Nevadir il  usûl kitabında naklettiğine göre, Cebrail a.s Rasulullah efendimize gelerek buyurdu ki:Seni hak ile gönderen Allah'a yemin ederim ki Ebu zer el- Ğifârî yerden çok gökyüzünde daha meşhurdur. Bunun sebebi de her gün bu duayı iki kez okumasıdır.

   Allah'ım!  senden ölünceye kadar devam eden daimî  bir iman, ürperen bir kalp,  faydalı ilim, sadık bir yakîn,  dosdoğru bir din(i yaşam), her bela'dan afiyeti, afiyetin tümünü ve devamını,afiyet'e şükretmeyi ve insanlardan müstağni olmayı istiyorum (istiyoruz) nasib eyle.Âmîn.

Ahmet ÖZKAN

2 Nisan 2021 Cumâ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.